7ος ΖΕΥΞΗ RUN 26/04/2020

7ος ΖΕΥΞΗ RUN 26/04/2020
7ος ΖΕΥΞΗ RUN - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Wednesday, September 21, 2016



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ <<Η ΖΕΥΞΗ>>
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων την Δημοτική Κοινότητα  Αγίου Βασιλείου Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , συνδιοργάνωσαν στις 11-09-2016 , τον 4ο  Διεθνή λαϊκό αγώνα δρόμου αποστάσεως 10,500μ. καθώς και εκδήλωση δυναμικού βαδίσματος απόστασης 5000μ.
Ο αγώνας εντασσόταν στα πλαίσια του σκοπού  της λαϊκής άθλησης του περιβάλλοντος και της κοινωνικής προσφοράς .Στόχοι των εκδηλώσεων ήταν, η αναβάθμιση της ποιότητος της ζωής μέσο του αθλητισμού, η ανάπτυξη του εσωτερικού αθλητισμού, η προβολή του φυσικού κάλους της περιοχής , η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη. Οι αγώνες στέφτηκαν από πολύ μεγάλη επιτυχία σε οργανωτικό αλλά και αθλητικό επίπεδο.
Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικότατο ρόλο είχαν : Τροχαία Πατρών- Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πάτρας Ε.Ε.Σ.  –Εθελοντές Δήμου Πατρέων –Σύλλογος ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου- 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ρίου- -ΣΕΓΑΣ Β.Πελοποννήσου- Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βασιλείου – Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βασιλείου < Η ΟΜΑΔΑ>.
Οι χορηγοί μας τους οποίους ευχαριστούμε.
Μέγας χορηγός : ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ  Α.Ε.
Χορηγοί:  ΛΟΥΞ Α.Ε  - ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΣΙΔΕΡΗΣ – ΚΑΥΣIΜΑ ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΣ – CAFÉ OLYMPICO- ΓΙΓΑΣ ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΕΣ CAFFEE SNACK ΜΑΚΗΣ ΦΕΓΓΟΥΛΗΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑ EATWALK ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ-DIVICO SECURITY



 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  ΌΛΟΥΣ  για την στήριξή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας  για το 5ο Διεθνή ΖΕΥΞΗRUN ΤΟ 2017.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος                     Βασίλης Παπαδόπουλος

No comments:

Post a Comment